Hirdetés

Civil melóban is találkozhatunk Idris Elba karakterével a Cyberpunk 2077-ben

|

Solomon Reed egy harcedzett titkosügynök, így nyilván beépült néhány helyre munkája során. Az egyik küldetését akár végig is követhetjük.

Hirdetés

A CD Projekt RED nagyon szereti mélyre rejteni az easter eggjeit. A The Witcher 3-ban majd' egy évtized után is felbukkannak újdonságok, és ez valószínűleg nem lesz másképp a Cyberpunk 2077-ben sem.

Solomon Reed a Cyberpunk 2077 kiegészítőjének főszereplője. A New United States szuperkémje rengeteg fura melót vállalt el karrierje során, és ezek között ott volt egy kidobói állás is. Biztonsági őrként volt a legkönnyebb beépülnie egy feladat teljesítéséhez, így bele is futhatunk Reedbe Dino Dinovic bázisán.

Hirdetés

Dinovic egy fixer, így legtöbbször telefonon egyeztetünk vele. Ezért is fordulhatott elő, hogy az emberek nem akadtak össze eddig a biztonsági őrként álldogáló Reeddel.

Apróság a karakter jelenléte a kocsmában, de sajnos annál többet nem csinál, minthogy ránk szól, ha sokat piszkáljuk. Ettől még jó látni, hogy a CDPR odafigyelt Reed munkájának ilyen apró részleteire is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)