Hirdetés

Tomb Raider - az író is otthagyta a csapatot

|

A legutóbbi két Tomb Raider játékot író Rhianna Pratchett már nem dolgozik a Crystal Dynamicsszel.

Hirdetés

Bár még nem jelentették be, nagyon valószínű, hogy készül a következő Tomb Raider játék. A 2013-as rész és a Rise of the Tomb Raider egyaránt sikeres lett, a Crystal Dynamics pedig eleve is trilógiát tervezett. Arról nem is beszélve, hogy talán már a cím is kiszivárgott.

A csapathoz a Tomb Raider franchise rendezőjeként tavaly augusztusban csatlakozott Ian Milham, és mivel a két reboot epziódot jegyző Rhianna Pratchett (aki egyébként Terry Pratchett lánya) a napokban bejelentette, hogy új kalandok után néz, írói poszton is változás várható. A hölgytől a cég közleményben köszönt el, ő pedig tweetekben nyilvánította ki háláját a csapat és a közösség irányába.

Nem tudni még, hol folytatja. Neki köszönhetjük többek között az első Mirror's Edge, az Overlord, a Thief, valamint részben a BioShock Infinite sztoriját is, nem kizárt, hogy az iparban marad.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)