Hirdetés

Nem csak egy mód, hanem önálló játék lesz a Cyberpunk 2077 multiplayer

|

A CD Projekt RED ugyanazt tervezi, amit a Naughty Dog a The Last of Us Part II többjátékos módjával.

Hirdetés

Még nem látjuk előre, mennyire lesz általános a játékiparban, hogy nagy, sztoriközpontú AAA játékokhoz külön többjátékos spin-off készül, de a GTA Online-t és a Red Dead Online-t futtató Rockstar, valamint a The Last of Us Part II-ra multis játékot építő Naughty Dog mellett a CD Projekt RED is ezen a vonalon halad.

Eddig sem volt titok, hogy míg a Cyberpunk 2077-et egyjátékos élménynek szánják, a multizni vágyóknak is készülnek valamivel, de most Adam Kicinski ismét fontosnak tartotta kihangsúlyozni a részvényesek előtt, hogy nem egy szimpla módra vagy apró kiegészítésre kell számítani.

Hirdetés

A Cyberpunk 2077 világában játszódó multis cím önálló játéknak számít, nagy projektként hivatkoznak rá, és ugyan kapcsolódik a pár nap múlva megjelenő alapjátékhoz, mégis egy külön erre a célra létrehozott csapat dolgozik rajta. Egyelőre okkal nem mondanak róla többet, de 2021 első negyedévében megoszthatják az első konkrétumokat, és ha minden jól megy, 2022-ben megjelenhet - mi bízunk ebben, de azért mégis csak a CDPR-ről beszélünk.

A multis játékban lesznek mikrotranzakciók, de figyelnek majd arra, hogy a felhasználók értéket kapjanak a pénzükért. Nem lesz könnyű a feladat, meglátjuk, hogyan tudják majd teljesíteni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)