Hirdetés

Az EA további FIFA játékokon dolgozik, a BL és az EL sorsa is eldőlt

|

Az Electronic Arts a FIFA franchise bővítését tervezi és úgy tűnik sikerült megegyezniük az UEFA-val és a Google-lel is.

Hirdetés

A FIFA-t kiadó EA először 2018-ban egyezett meg az Európai Labdarugó-szövetséggel, miszerint a FIFA 19-be bekerülhetett az előtte csak PES-ben szereplő Bajnokok-ligája és Európa-liga.

Az EA kiadványa szerint most több éves megállapodást írtak alá az UEFA-licenceket illetően, amely kizárólagos jogokat biztosít számukra továbbra is a Bajnokok-ligájához, valamint az Európa-ligához és a Szuperkupához.

Az EA megragadta az alkalmat és bejelentette azt is, hogy a FIFA idén debütál a Google Stadia streaming szolgáltatásában, így a FIFA 21 március 17-én már megtalálható lesz a Google platformján is. A Stadiának szüksége van néhány pozitív hírre, miután a Google bejelentette, hogy bezárja az exkluzív címek fejlesztéséért felelős belső stúdiókat, és inkább a harmadik féltől származó címekre összpontosít.

Hirdetés

Az EA megjegyezte, hogy a számítógépen játszható ingyenes FIFA Online 4 - amely 2018-ban lett kiadva - további országokban is elérhető lesz, köztük Oroszországban, Lengyelországban és Törökországban is, sajnos hazánkban továbbra sem játszható. Az új piacokra való nyitás az EA tervei szerint potenciálisan további 80 millió játékost fog a FIFA online világába bevonzani.

Végül az is kiderült, hogy hat FIFA címet is fejlesztenek okostelefonokra, a szimulációtól kezdve az egyedi arcade formátumokig, amelyek majd új játékmódokat kínálnak mindenki számára.

Az EA egyébként mára több mint 325 millió darab FIFA játékot adott el fennállása során, a FIFA 21 játékosainak száma pedig már most rekordot döntött, lenyomva a korábbi csúcstartó FIFA 20-at. Ha többet akarsz tudni a játékról, EndreMan FIFA 21 tesztje lehet segítségedre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)