Hirdetés

Videóban is elmeséljük, miért mestermű a Cyberpunk 2077

|

Végre gameplay anyagokat is mutathatunk nektek az év legjobban várt játékából, a Cyberpunk 2077-ből.

Hirdetés

Chava írott Cyberpunk 2077 tesztjét már hétfő este olvashattátok, ma déltől viszont végre videóban is megmutathatjuk nektek, hogyan sikerült a CD Projekt Red  grandiózus szerepjátéka. Elöljáróban legyen elég annyi, megérte várni a többszörösen elhalasztott RPG-re.

Hamarosan egyébként, már a mai nap folyamán élő adásban is kipróbáljuk majd a Cyberpunk 2077-et, ennek részleteivel nemsokára jelentkezünk. Erről sem lesz érdemes lemaradni, de előtte még bőven van időtök megnézni friss, ropogós videotesztünket. 

Hirdetés

A Cyberpunk 2077 több szempontból is más, mint a The Witcher 3, és (főleg technikai) hibáktól sem mentes, de Chava nem véletlenül csapta rá a tesztre a "Kihagyhatatlan" plecsnit. Bökjetek rá a Play gombra, dőljetek hátra, és nézzétek meg, mit sikerült összehozni a CD Projekt Rednek.

Ha nem akarsz lemaradni további videotesztjeinkről és egyéb tartalmainkról, akkor mindenképp iratkozz fel a GameStar Hungary YouTube-csatornára.

A Cyberpunk 2077-et PC-n, egészen pontosan egy ROG Zephyrus S15 GX502-n teszteltük.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)