Hirdetés

Ekkor kezdődhetnek a The Last of Us második évadának forgatásai

|

A bemutatóra még jó ideig várnunk kell majd.

Hirdetés

Hatalmasat ment az idén januárban bemutatott The Last of Us sorozat első évada, ami nem csak a játékot kedvelők szívébe lopta be magát, ugyanis a szériát korábban nem ismerők közül is sokan imádták Joel és Ellie szívszorító történetét. Az elképesztő sikernek köszönhetően nem is volt kérdés, hamar zöld utat kapott a folytatás, amiről a minap több érdekes részlet is napvilágot látott.

Minden bizonnyal idő közben már az Abbyt alakító színésznőt is megtalálták, ugyanis Casey Bloys, az HBO vezérigazgatójának egy nemrégiben lezajlott sajtótájékoztatón elhangzott nyilatkozata alapján, a második évad forgatásai valamikor 2024 elején kezdődhetnek majd.

Hirdetés

Ehhez hozzátette, hogy a (mostanra már véget ért) WGA és a SAG-AFTRA sztrájkjai következtében csúsztak meg a munkálatokkal, ami így azt jelenti, hogy legkorábban 2025-ben debütálhat majd a sorozat második évada.

A Naughty Dog sikerjátékán alapuló adaptáció folytatását egyébként már azelőtt berendelték, hogy az első évad záróepizódja bemutatásra került volna, amivel kapcsolatban a széria atyja, Neil Druckmann nemrégiben úgy nyilatkozott:

"Az egész második évadot felvázoltuk, és készen állunk a folytatásra, amint véget ér a sztrájk."

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Majd Craig Mazin, a The Last of Us showrunnerje úgy folytatta:

"Képesek voltunk az egész második évadot felvázolni. Ráadásul megírtam és elküldtem az első rész scriptjét [az HBO-nak], 22:30-22:40 körül, közvetlenül azelőtt, hogy éjfélkor elkezdődtek volna a sztrájkok. Úgy gondolom, így lényegében az szinte már biztossá vált, hogy nem fogjuk tudni elkezdeni [a forgatást] akkor, amikor azt reméltük, hogy elkezdhetjük majd, és ez felzaklat. Mindannyian készen állunk az indulásra."

A sorozat terén tehát különösebben nincs min aggódnunk, bár az eredetileg tervezettnél valamivel később, de 2025-ben már elég jó eséllyel leshetjük a folytatást.

Videojátékos fronton azonban közel sem ilyen fényes a helyzet. Nemrégiben a Naughty Dog fejlesztőit is elérte a leépítési hullám, illetve nagy bajban lehet a The Last of Us többjátékos spin-offja is, amiről eddig egyébként még nem sok mindent osztott meg a csapat.

Ti mit vártok a második évadtól?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)