Hirdetés

Megtalálhatták a The Last of Us sorozat Abbyjét alakító színésznőt

|

Továbbá úgy tűnik, hogy hosszabb lehet a Naughty Dog játékai nyomán készült élőszereplős adaptáció, mint azt gondoltuk.

Hirdetés

Bár a Peacockon debütált Twisted Metal sorozatot, valamint a mozikban nemrég bemutatott Gran Turismo filmet is jól fogadta a közönség (a kritikusok nemkülönben), az adaptációkra egyre jobban ráérző Sony eddigi legsikeresebb alkotása az HBO-val közösen tető alá hozott The Last of Us sorozat. A Pedro Pascal és Bella Ramsey főszereplésével forgatott első évadnak jó esélye van rá, hogy megcsípje a legjobb drámasorozatnak járó Emmyt, de csak jövőre derül ki, hogy sikerül-e neki.

A széria alkotói, Neil Druckmann és Craig Mazin addig is a következő lépéseken dolgoznak, mivel még hosszú út áll a The Last of Us előtt. A két showrunner közül az utóbbi nemrég interjút adott a The Hollywood Reporternek, amelyben szóba került az évadok száma, hossza, szereplőválogatás, és nem utolsósorban az egész Hollywoodot felforgató színész- és írósztrájk.

Hirdetés

A The Last of Us Part II adaptálása kapcsán Mazin megerősítette, hogy a történet elmesélésére egyetlen évad semmiképp sem lenne elegendő, és mivel korábban futólag megemlítette, hogy akár négy évadot is megélhet a sorozat, értelemszerűen rákérdeztek, hogy még mindig így gondolja-e. Azt válaszolta, hogy semmi sincs kőbe vésve, ugyanúgy véget érhet három évad után a The Last of Us, mint ahogy lezárulhat öttel is, de a négy az jó számnak tűnik.

Ugyanilyen homályosan fogalmazott az epizódokat illetően is, csupán annyit tudtunk meg, hogy nem ragaszkodnak az első évad 9 epizódos formátumához, miként a sztenderdnek számító 10 mellett sem akarnak lehorgonyozni. Az HBO-nak ellenben világosan felvázolták a terveiket nem egy, hanem több évadra vonatkozóan, ami alapján a sztori határozza meg, hogy az adott évadnak több vagy kevesebb epizódból kell majd állnia.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ami szereplőválogatást illeti, az jelenleg szünetel a sztrájk miatt (Mazin egyébként biztos benne, hogy a szakszervezetek végül érvényre tudják juttatni akaratukat a stúdiókkal szemben), ellenben annyit elárult, hogy miután a karakter kulcsfontosságú a történet szempontjából, minél hamarabb meg akarták találni az Abby megszemélyesítésére alkalmas színésznőt. A megfogalmazás módja arra enged következtetni, hogy sikerrel jártak.

"Elég jók vagyunk abban, hogy amikor bejelentünk egy-egy fontosabb szereplőt, akkor megdöbbentsük az embereket, és valószínűleg most sem lesz másként. Szóval lehet, hogy nem értenek majd egyet velünk, de úgy vélem, eddig jó munkát végeztünk, és a közönség, sőt az Akadémia is így úgy érzi, hogy ezt eltaláltuk."

Ti kit látnátok szívesen Abby szerepében?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)