Silent Hill: Homecoming

Silent Hill: Homecoming kép

Alex Shepherd a háborúból hazatérve anyját katatóniás állapotban találja, apja és öccse pedig nyom nélkül eltűntek. Shepherd nyomozni kezd testvére után, és szülővárosuk átkutatása után a nyomok Silent Hill rejtélyes városába vezetnek. A Silent Hill: Homecoming igyekszik azt megadni a játékosoknak, amit azok az eddigi részek alapján elvárnának tőle: állandó félelem, magas szintű technikai kivitelezés, magával ragadó történet, stb. Ez nem sikerül neki maradéktalanul, hiszen a Silent Hill: Homecomingban csak a játék felénél kezdődnek az izgalmak, ileltve a PC-s port grafika és stabilitás terén is hátrányban van konzolos társaihoz képest. Akira mester hiánya érezhető, de ettől függetlenül ajánlott minden Silent Hill rajongónak.


Silent Hill V első képek

Hír | 2007.07.12 18:11

Silent Hill városa nem csak a mozivásznon, hanem a videojátékok világában is visszatér majd, méghozzá egy újabb hátborzongató rejtély kíséretében. Az első infómorzsákat már egy korábbi hírben leírtuk, most azonban itt vannak az első képek is.

[KéPZ] Silent Hill 5 villamosszék

Hír | 2007.07.12 11:52

A rettegés szerelmeseinek jó hír lehet, hogy készül az ötödik Silent Hill epizód, amiből már képekkel is szolgálhatunk nektek.

[MOVIE] Silent Hill 5 bejelentve

Hír | 2007.07.12 03:41

Hivatalosan is bejelentették a Silent Hill sorozat ötödik részét a Konami sajtókonferenciáján.

Silent Hill 5 az E3-mon?

Hír | 2007.07.10 13:33

Bár a Konami E3-mas listájában nem volt jelentés semmiféle Silent Hill 5-ről, nem kizárt, hogy hamarosan érkezik egy hivatalos bejelentés.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)