Hirdetés

Ingyen tölthető GOG-ról a Saints Row 2!

|

Remek nap a mai, hiszen teljesen ingyenesen szerezhetitek be a Saints Row sorozat második részét. Mutatjuk, mit kell tennetek!

Hirdetés

2008-ban sokaknak a Saints Row 2 volt az az epizód, amely végleg megkedveltette velük a szériát. Ha esetleg nektek kimaradt volna a Volition nyílt világú játéka, akkor most itt a remek alkalom a pótlásra!

Végtelenül egyszerű az ingyenes Saints Row 2 beszerzése, mindössze ide kell kattintatnotok és egy gyors regisztráció/bejelentkezés után már a nagy zöld gombra kell ráböknötök. Fontos, hogy nem egy Steam kulcsot kaptok ezután, hanem a játék DRM-mentes változata válik elérhetővé. 

Azoknak is ajánlott újra elővenni a Saints Row 2-t, akik egyszer már végigpörgették, hiszen egy ilyen remek cím esetén sosem árt az ismétlés. A lehetőség csak a következő 48 órában él, úgyhogy nem árt sietni.

Ti be fogjátok szerezni az ingyenes Saints Row 2-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)