Hirdetés

Kedvcsinálót kapott a Call of Duty: Modern Warfare 2

|

Az Activision egy rövid videóval hangol minket a hivatalos leleplezésre.

Hirdetés

Mint tudjuk, idén az Infinity Ward felel az aktuális Call of Duty epizódért, ezt pedig az átlagosnál is jobban várják a franchise rajongói, hiszen a fejlesztőcsapat nem akármilyen részt készít, hanem a 2019-es, nagy sikerű Modern Warfare reboot folytatását. A sztoriról nem sok minden derült ki az eddigiek során azon kívül, hogy a drogkartellek elleni küzdelem lesz a középpontban, az viszont hamar egyértelművé vált, hogy visszatérnek olyan közkedvelt karakterek, mint John Price százados, John "Soap" MacTavish, Kyle "Gaz" Garrick és Simon "Ghost" Riley, akikhez újoncként a mexikói különleges erőkhöz tartozó Alejandro Vargas csatlakozik. 

Hirdetés

Noha az Activision június 8-ra ígérte a Call of Duty: Modern Warfare 2 teljes leleplezését, már megkezdte a nagy eseményre való hangolódást, most éppen egy élőszereplős trailer mutatja be, hogy mire számíthatunk a következő CoD-tól: ebben egy csapat katona, a Task Force 141 látható, akik a csatatérre készülnek nagy elszántsággal. Azoknak, akik játszottak a 2019-es Modern Warfare-rel nem lehet ismeretlen a név, most pedig újra összeállt a banda, mindenre készen. 

Hogy pontosan milyen lesz a Modern Warfare 2 játékmenete, mi a helyzet az egyes kiadásokkal, lesz-e Warzone 2 bemutató és visszatér-e a széria a Steamre, azt egyelőre nem tudni, talán a június 8-i leleplezésen válaszokat kapunk, az viszont biztos, hogy a játék megjelenése október 28. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)