Hirdetés

A Call of Duty: Modern Warfare 2-vel visszatérhet a széria a Steamre?

|

Az Activision és a Valve idéntől ismét puszipajtások lehetnek.

Hirdetés

Olyan nincs, hogy idén Call of Duty nélkül maradjanak a rajongók, az Activision gondoskodik a folyamatos ellátásról. Csakhogy 2022-ben valami igazán különleges készül, hiszen most az Infinity Ward projektje kerül sorra, amely a nagy sikerű Modern Warfare reboot folytatása lesz.

A kampány és a multiplayer leleplezésével egyelőre még vár a fejlesztőcsapat (egészen június 8-ig), de azt már elárulták, hogy a Call of Duty: Modern Warfare 2 megjelenésére október 28-án számíthatunk. 

Hirdetés

Úgy hírlik, hogy kedvenc karaktereink - Simon "Ghost" Riley, John Price, John "Soap" MacTavish és Kyle "Gaz" Garrick - ezúttal a drogkartellekkel veszik fel a harcot, amit az Activision sem titkol, hiszen számos promóciós kép került ki a szereplőkről a közösségi médiában. Felbukkant azonban egy olyan reklám is, ami a többinél árulkodóbb lehetett: a Call of Duty: Modern Warfare 2 egyik artworkjét (Ghosttal a középpontban) a Steamen szúrták ki, mielőtt gyorsan eltűnt volna onnan. Szerencsére a Reddit nem felejt, így lett bizonyíték az esetről, amely a rajongók feltételezései szerint csakis azt jelentheti, hogy több évnyi kihagyás után az Activision felhagy a Battle.net-exkluzivitással PC-n és visszahozza a Call of Duty szériát a Valve digitális játszóhelyére, a Steamre.

A Steamen a Modern Warfare alszéria több epizódja is megvásárolható, a legutóbbi a 2017-es Modern Warfare Remastered volt, így a Valve rendszere pont kimaradt az új rész előzményéből, a 2019-es Modern Warfare-ből. Remélhetőleg ez hamarosan változni fog. Ti szeretnétek, ha így lenne?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)