Hirdetés

Hamarosan ghoulként is játszhatjuk majd a Fallout 76-ot, de ez még nem minden

|

Méretes frissítésről rántotta le a leplet a Bethesda a zöldek nyári műsora során.

Hirdetés

Nemrégiben lepörgött az idei Xbox Games Showcase, melynek keretein belül a redmondiak egészen lehengerlő játékfelhozatalt zúdítottak ránk. Bemutatkozott a régóta pletykált, sötét középkor inspirálta környezetben játszódó Doom: The Dark Ages, hangulatos előzetessel adott életjelet adott magáról a State of Decay 3, de az idei CoD-ról, a Call of Duty: Black Ops 6-ról is temérdek fontos infó érkezett az önálló, dedikált blokkja révén.

Szép számmal akadtak meglepetések is, melyek közül az egyik a Fallout 76 és annak méretes frissítése volt, amely hamarosan egy új helyszínt hoz a játékba. A Skyline Valley című tartalomfrissítés a Shenandoah régió déli részére kalauzol majd el minket, ahol egy a "felettünk keringő elektromos vihar okát fogjuk vizsgálni, miközben feltárjuk a Vault 63-at övező rejtélyt" - áll az előzetes leírásában.

Hirdetés

A trailerben egy új ghoul-fajta, a Lost, azaz az Elveszett is bemutatkozott, majd kiderült, hogy 2025 elejétől kezdve már ghoulként és felfedezhetjük a pusztaságot - Cooper-rajongók előnyben. A Fallout sorozat minden várakozást felülmúló sikere után érthető, hogy a Bethesda addig szeretné ütni a vasat, amíg meleg, az érdeklődés és a figyelem fenntartására pedig tökéletes a Skyline Valley időzítése. 

A frissítés június 12-én érkezik, melynek bejelentő előzetesét alább találjátok.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)