Hirdetés

Ezért nem kap több kiegészítőt a Cyberpunk 2077

|

A CD Projekt RED egyik fejlesztője feltárta a szűkmarkúság valódi okát.

Hirdetés

A Cyberpunk: Edgerunners anime sikerének, és a 2020-as megjelenés óta leszállított patcheknek köszönhetően némiképp sikerült gatyába rázni a Cyberpunk 2077 renoméját, így most sokan várhatják izgatottan a játék jövőre érkező kiegészítőjét, a Phantom Libertyt.

A fejlesztő CD Projekt RED még szeptember elején árulta el, hogy ez lesz a CP2077 egyetlen kiegészítője, annak ellenére, hogy a megjelenés előtt több extra csomagot ígértek, mint a két teljes kiegészítőt és 16 kisebb add-ont kapott The Witcher 3 esetében. Adta magát a feltételezés, hogy a játék negatív fogadtatása és 2 éven át tartó hibajavítási munka nyírta ki a nagyratörő  DLC-s terveket, most azonban kiderült, hogy nem erről van szó.

Hirdetés

A CDPR vezető pályatervezője, Miles Tost ugyanis nemrég a Twitteren hozta nyilvánosságra, hogy valójában a játék nemrég bejelentett folytatása, a Project Orion az oka annak, hogy "csak" egyetlen kiegészítőt kap a Cyberpunk 2077. Érdemes figyelni az idézőjelbe tett csak szócskára, amiből arra következtethetünk, hogy a Phantom Liberty azért nem lesz kis falat.

Ami a folytatást illeti, erről a CD Projekt legutóbbi pénzügyi beszámolóján rántották le a leplet, de egyelőre csak a kódneve ismert, és az a tény, hogy egy Bostonban létrehozott új belsős stúdió dolgozik rajta. A tweet alapján tehát a CDPR egyszerűen úgy döntött, hogy a rázósan indult CP2077 további kalapálása helyett egy teljesen új játékra koncentrálja az erőforrásait, ami tiszta lappal indulhat a vásárlók kegyeiért.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A megjelenéstől persze bizonyára még évekre vagyunk, így akármilyen hosszú is lesz a Phantom Liberty, egészen biztosan nem fogjuk kihúzni vele addig. A kiegészítő egyébként egy kémes-thrilleres hangulatú extra kalandnak ígérkezik, amelyben szerepet kap az Új Egyesült Államok Kormánya, és Keanu Reeves is visszatér Johnny Silverhand szerepében.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)