Hirdetés

Destiny 2: Forsaken - lehet, hogy visszatérünk a Dreadnaughtra

|

Egyesek már készpénznek veszik a pletykát, mások kicsit szkeptikusabbak.

Hirdetés

Hatalmas port kavart a Destiny 2 fórumain a játék Reddit oldalán megosztott rövid videó. Néhányan jelezték, hogy töltésnél az az animáció játszódott le náluk, amit utoljára az első játék kiegészítőjében, a The Taken Kingben láttak.

Hirdetés

A szóban forgó klipet az AlanahNahNah nevű felhasználó osztotta meg eredetileg Twitteren, íme:

Ő már alapból bugnak gondolja a Dreadnaught visszatérésének lehetőségét, viszont sokan hisznek abban, hogy hamarosan a Forsaken történetébe is belefűzi a Bungie az ikonikus űrhajót, és a közelgő három kiegészítő valamelyikében meglátogathatjuk. Végülis csak azt mondták, új bolygók nem lesznek, nem azt, hogy új helyszínek sem. Valószínűleg Oryx helyett Savathûnnal kell majd szembenéznünk. A fejlesztők egyelőre nem nyilatkoztak a témával kapcsolatban, viszont sokan bíznak benne, hogy nem csak egy glitchről vagy bugról van szó.

Ti örülnétek, ha a Destiny 2-ben visszatérne a Dreadnaught?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)