Hirdetés

A Baldur's Gate 3 egyik színésznőjét élőben árulta el a barátnője

|

Nem kötelező mindenkinek Shadowheartot szeretnie.

Hirdetés

Kiváló játék lett a Baldur's Gate 3, amelyhez alaposan hozzájárult a színészgárda is: a narrátori szerepkört ellátó Amelia Tyler libabőröztető teljesítményt nyújt, a társainkat megszólaltató Neil Newbon (Astarion), Jennifer English (Shadowheart), Devora Wild (Lae'zel), Theo Solomon (Wyll), Tim Downie (Gale), Samantha Béart (Karlach) és a többiek parádés munkát végeztek, és még a főgonoszokat is olyan kiváló művészek töltötték meg élettel, mint J.K. Simmons (Ketheric Thorm), Jason Isaacs (Lord Gortash) és a Resident Evil Village Lady Dimitrescuja, Maggie Robertson (Orin). 

Nem meglepő hát, hogy a játékosok egyenesen rajonganak a szinkronstáb iránt, a színészek pedig előszeretettel streamelnek, szerepelnek a közösségi médiában vagy éppen mutatkoznak együtt, legutóbb például közös Dungeons & Dragons kalandra indultak

Hirdetés

Mivel sokan Shadowhearttal kezdtek viszonyt a játékban, az őt megszólaltató Jennifer English is népszerű lett, és a színésznő is szereti a karakterét és a Larian világát, olyannyira, hogy a közelmúltban streamelte is a Baldur's Gate 3 végigjátszását. Méghozzá barátnője, Aliona Baranova társaságában, aki a BG3 performance directora, a munkálatok közben ismerkedtek meg. Ahogyan azt az alábbi klip megörökítette, miközben Baranova nézte English játékát, hirtelen szerelmet vallott Lae'zelnek, ami még nem is rázta meg túlságosan társát, ám ezután azt találta mondani töprengve, hogy "Jobban szereti-e őt, mint Shadowheartot?", amire fájdalmas reakció érkezett: 

Baranova cinkos mosollyal próbálta szépíteni a dolgot, de a szellem már kiszabadult a palackból, és English döbbent arccal ismerte be, hogy megszakadt a szíve. A jelenet vírusként terjedt el a rajongók körében, és egy illusztrátor gyorsan megörökítette a dolgot képregény formájában is.

Ha ti is követnétek English és Baranova streamjeit, a Twitch-csatornájuk tárt karokkal vár

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)