Hirdetés

A Baldur's Gate 3 egyik színésze szerint kétórányi tartalom van a játékban, amit még nem találtak meg

|

Az Astariont megszólaltató Neil Newbon felfedett egy titkot.

Hirdetés

Rengeteg csodát rejt a Larian Studios kiváló szerepjátéka, amely jó eséllyel indul az év játéka címért. Annyit, hogy egyikünk sem él elég sokáig, hogy az összes befejezést megismerjük, és nem elég egyetlen végigjátszás ahhoz sem, hogy minden titkos területet felfedezzünk, minden alternatívát megtapasztaljunk. Simán lehetséges, hogy a halottakkal vagy az állatokkal diskurálva értékes infókra bukkanunk, és az is lehet, hogy egy brutális bossharcot megoldhatunk egyetlen lökéssel. Akár az összes NPC-t kinyírhatjuk, ha van hozzá gyomrunk, és a legrosszabbra is felkészültek a fejlesztők.

De a karaktereket szinkronizáló színészek nélkül aligha lehetne ilyen fantasztikus a játék, akik rengeteget hozzátesznek az élményhez, és aki követi őket a közösségi médiában, az tudja, hogy mennyire imádják a játékot - még közös D&D kalandra is indultak

Hirdetés

Köztük van az Astariont életre keltő Neil Newbon is, aki rendszeresen tart livestreameket, amelyek keretében többek között rajongói kérdésekre is válaszol, de el szokott árulni kulisszák mögötti titkokat, érdekességeket is. A GamesRadar szúrta ki, hogy egy korábbi streamben rá is világított egy rejtélyre: Newbon ugyanis azt mondta, hogy van olyan tartalom, amit még nem fedezett fel senki. 

"Van valami, amiről  tudok, és amihez nem juthatsz hozzá, hacsak nem teszel meg valamit, amit szerintem senki sem fog kitalálni. Ezt bizalmasan mondták el nekem. Azt hiszem, azon kevesek közé tartozom, akik tudnak róla. Kiba*ttul őrületes. De egyszer valaki rájön majd."

Newbon szerint kétórányi tartalomról van szó, de nem volt hajlandó elárulni, hogy melyik fejezetben találhatjuk meg, ahogyan azt sem, hogy köze van-e hozzá a karakterének (de tekintve, hogy bizalmasan árulták el neki, valószínűleg nem, hiszen nem merült fel a felvételei során). A színész elmondta, hogy még csak "homályos utalást" sem tehet, annyira szigorúan titkos a dolog. 

Arra a GamesRadar is felhívta a figyelmet, hogy a stream, amiből a klip származik augusztus 31-én zajlott le, azóta akár fel is fedezhették azt, amiről Newbon beszélt, de a kommentszekciókból nem úgy tűnik, mintha bárki így tett volna, és az interneten sem található információ róla. Tekintve, hogy egy többszöri végigjátszással több száz órát felölelő, rengeteg választási lehetőséggel rendelkező és 17 különböző befejezést tartalmazó RPG-ről beszélünk, sokáig eltarthat, mire rábukkan valaki. 

A Kotaku mindenesetre megkereste a Lariant, jelezzük, ha van fejlemény. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)