Hirdetés

Napi büntetés: egy Baldur's Gate 3 játékos kinyírta az első fejezet összes NPC-jét, és csak utána durvult be igazán

|

Aztán még szürreálisabb dolgot tett a Larian RPG-jében, amiről képet is mellékelt.

Hirdetés

Az év egyik legsikeresebb játéka lett a Baldur's Gate 3: a sajtó imádja (minket is beleértve, tesztünket már olvashatjátok is, és meg is nézhetitek videóként), a Steam toplistájából kirobbanthatatlan és PC-n már több millió példány fogyott belőle. Ráadásul PS5-re csak szeptember 6-án fog megjelenni, Xbox Series X/S-re pedig valamikor jövőre, szóval ez még csak a kezdet. 

A játékosok élvezettel fedezik fel a körökre osztott szerepjátékban rejlő lehetőségeket, hiszen a Larian Studios nagy fokú szabadságot biztosítva teret engedett a kísérletezésnek, felfedezésnek. Akad azonban egy olyan opció is, ami sokkal sötétebb a többinél: ha a The Dark Urge névre keresztelt háttérrel bolondítjuk meg az általunk létrehozott karaktert, akkor folyamatosan azzal szembesülünk majd a játékmenet során, hogy választottunk csillapíthatatlan késztetést érez arra, hogy szörnyű dolgokat tegyen, ami előbb-utóbb a dialógusoknál is előjön. 

Hirdetés

Nos, egy játékos a lehető legsötétebb utat választotta. A Dexerto számolt be róla, hogy egy caufenkamp nicknevű Reddit-felhasználó a fórumon osztotta meg, mit tett: kinyírta az első fejezet összes NPC-jét, majd egy házba hurcolta őket, ahol faj- és lénytípus szerint szétválogatta a testeket. Egy olyan modot használt ehhez fel, amely lehetővé tette számára, hogy könnyebben cipekedjen. A látvány meglehetősen felkavaró, így megkímélünk titeket tőle, inkább linkeljük az eredeti posztot, ott aki szeretné, az megnézheti az egyes horrorfilmeket is szégyenbe hozó végeredményt (ami még így sem teljes, mert az elkövető szerint voltak olyan állatok és szörnyek, amik eltűntek). 

Az nem derült ki, hogy caufenkampot mi motiválta azon kívül, hogy kíváncsi volt, meg lehet-e tenni ezt a játékban, viszont a Reddit felhasználói vegyesen fogadták a "művét". Egyesek ki voltak akadva rajta és beteg dolognak tartották, míg mások lenyűgözőnek tartották a kitartását, vagy éppen elképesztőnek azt, hogy így egy helyen láthatjuk az 1. fejezet összes karakterét. 

Nektek mi a véleményetek erről? 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)