Hirdetés

Márciusban végre igazán beindul a szezon

|

Far Cry 5, A Way Out, Sea of Thieves, Warhammer: Vermintide 2, Final Fantasy XV: Windows Edition - csak pár nagyobb cím azok közül, amiket az év harmadik hónapja kínál majd nekünk.

Hirdetés

Assassin's Creed Origins - Curse of the Pharaohs - március 13. - PC, PlayStation 4, Xbox One

A várthoz képest egy hét késéssel, de még márciusban érkezik az Assassin's Creed Origins második nagy kiegészítője, mely Bayeket a Királyok Völgyébe vezeti el. Itt életre keltett fáraók és élőholt lények állnak majd az útjába. Várhatóan legalább annyira jó lesz, mint a The Hidden Ones, úgyhogy reméljük, Season Passt vettetek. 

Hirdetés

The Raven Remastered - március 13. - PC, PlayStation 4, Xbox One

A játékokat őrületes tempóban szállító THQ Nordic a point-and-click kalandjáték, a The Raven újrakevert változatát hozza el nekünk március közepén. Ez azért mókás, mert még az eredeti változat sem túl öreg, 2013-ban jelent meg. A készítők átdolgozták az animációkat, a bevilágítást, és új nyelveket adtak hozzá. Egyébként 1964-ben játszódik a sztori, egy ellopott drágakő után kell nyomoznunk.

Ghost of a Tale - március 13. - PC

Régóta korai hozzáféréssel érhető el az aranyos, egeres akció-szerepjáték, de most eljött az ideje, hogy megjelenjen a teljes változat. Tilo szerepében kell kalandra indulnunk egy középkori, állatokkal teli világban.

Beast Quest - március 13. - PC, PlayStation 4, Xbox One

A Beast Quest egy szerepjátékos elemekkel kiegészített akció-kalandjáték, amit az azonos nevű regénysorozat ihletett. Avantia világát kell benne jobb hellyé tennünk úgy, hogy bossharcok során diadalmaskodunk.

Devil May Cry HD Collection - március 13. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Egy ideje pletykálják már, hogy készül a Devil May Cry 5, és valószínűleg a Capcom nem azért keverteti újra a sorozat első három részét, mert sokáig pihentetni akarja. Ráadásul úgy tűnik, a DmC-t félretéve megyünk tovább. A HD Collection a kiadott képek és videó alapján mai szemmel nézve nem valami szép, de az, hogy PS4-en és Xbox One-on is játszhatunk a Devil May Cry, Devil May Cry 2 és Devil May Cry 3: Dante's Awakening Special Edition játékokkal, önmagában is egy örömteli dolog.

Pure Farming 2018 - március 13. - PC, PlayStation 4, Xbox One [Előrendelés]

Az IceFlames megpróbál betörni a farmszimulátorok jövedelmező piacára, és felülmúlni a Farming Simulator sorozatot. Magyar nyelven játszhatjuk a Techland által kiadott játékot, melyben három módban foglalkozhatunk mezőgazdasággal: az egyikben azt csinálunk, amit szeretnénk, egy másikban nulláról építkezve kell sikeres tevékenységet folytatni, a harmadikban pedig kellemetlen szituációkból próbálhatjuk meg kihozni a maximumot. Rengeteg licencelt masina segít minket a siker elérésében.

Q.U.B.E. 2 - március 13. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Kezdetnek jó volt a Q.U.B.E., a Toxic Games 2014-ben megjelent logikai játéka, és a fejlesztők úgy érezték, érdemes folytatni. A második részben egy földönkívüli tájon kell Amelia Cross archeológus szerepében objektumokat mozgatnunk, hogy hazatalálhassunk. Van benne egy kis Portal-beütés, de csak első pillantásra.

Burnout Paradise Remastered - március 13. - PlayStation 4, Xbox One [Előrendelés]

Tíz éve(!) jelent meg a Burnout sorozat legfrissebb teljes értékű része, ami a sorozat egyik legjobbja is volt egyben. Az EA folytatást még nem jelentett be, viszont legalább a Paradise-t megkapjuk felújítva. PS4 Prón és Xbox One-on 4K-ban, a generáció korábbi gépein 1080p-ben, de egységesen 60 fps-sel fut, és tartalmaz minden extra tartalmat, ami később vált elérhetővé. PC-re később lesz kapható.

Wolfenstein II: The Amazing Deeds of Captain Wilkins - március 13. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Két meglehetősen gyenge DLC után márciusban jön a harmadik, de ettől sem várunk sokat. A főszereplő egy háborús hős lesz, aki Alaszkába utazik, hogy meghiúsítsa a nácik egy tervét.

Surviving Mars - március 15. - PC, Mac, PlayStation 4, Xbox One

A Tropico sorozatról ismert Haemimont sci-fi játékában egy űrkolóniát kell kiépítenünk a Mars bolygón, miközben földönkívüli rejtélyeket fedezhetünk fel, és politikai problémákkal is meg kell küzdenünk.

Kirby Star Allies -  március 16. - Switch [Előrendelés]

Egy újabb szép év elé néz a Nintendo, a sikerhez pedig többek között az új Kirby játék is hozzájárulhat. A Star Alliesban Kirby maga mellé állíthatja ellenfeleit, illetve három másik játékos is csatlakozhat hozzá kalandozásai során. 

Apex Construct - március 20. - HTC Vive, Oculus Rift

A PS4-es változathoz képest kis késéssel, de PC-re is jön az Apex Construct. A VR-játékban egy robotok uralta világban játszhatunk, ahol a gépek nem tűrnek meg minket, ezért az utolsó élő ember szerepében kell küzdenünk életben maradásunkért íjjal, pajzzsal, ami akad.

Sea of Thieves - március 20. - PC, Xbox One [Előrendelés]

Eleinte nem övezte nagy érdeklődés a Rare új játékát, de a tesztkörök löktek a népszerűségén, és most már jó esélye van arra, hogy az év egyik legjobb játéka legyen. Kalózok szerepében szállhatunk tengerre egyedül vagy legfeljebb három társunkkal együtt, hogy küldetések során ládákat, állatokat gyűjtsünk, felfedezzünk rejtélyeket, megharcoljunk másokkal. Reméljük, a fejlesztők hosszútávon támogatni fogják.

Titan Quest - március 20. - PlayStation 4, Xbox One, Switch

Tizenkét éves idén a Titan Quest, de a THQ Nordic most még egy lökést ad neki. A tavaly megjelent Ragnarök kiegészítő után most a PS4-es, Xbox One-os és switches változat következik, ezeket egy Collector's Edition is kíséri, benne egy sisakreplikával és egy jegyzetfüzettel. Ez amúgy PC-re is elérhető lesz, de a Ragnarök nem része, csak az alapjáték és az Immortal Throne. 

Attack on Titan 2 - március 20. -  PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

A soron következő Attack on Titan játékban mind a játékmenetet, mind a karakterek interakcióit felturbózták, több játszható figura közül választhatunk benne. A sztori az anime második évadát dolgozza fel, egy kicsit kiegészítve.

Oldalak: 1 2 3

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)