Hirdetés

Counter-Strike: Global Offensive - elképesztő izgalmak a DreamHack elődöntőben

|

Tegnap megint olyat láthattak a Counter-Strike: Global Offensive rajongók, amire még hosszú ideig emlékezni fognak.

Hirdetés

Tegnap játszották a DreamHack Bukarest elődöntőit és döntőjét, ahol a világ legjobb Counter-Strike: Global Offensive csapatai csaptak össze. Az egyik elődöntő a mostanában kifejezetten jól teljesítő Virtus.pro és a dignitas között zajlott.

A VP 15-13-ra vezetett Overpasson, ahol egyetlen kört kellett behúzniuk ahhoz, hogy a döntőbe kerüljenek. Erre minden esélyük meg is volt, de amikor Filip "Neo" Kubski 1v5-ben maradt a kör végén, nem sokan fogadtak volna rá. Aztán ledolgozta 1v3-ra, ahol ez történt:

Neo egyébként már nem a fiatalabb CS:GO generációhoz tartozik a maga 29 évével, de az elmúlt időben nagyon megy neki a játék, ami nyilván hozzásegítette néhány győzelemhez a lengyel csapatot.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)