Hirdetés

ARK: Survival Evolved - egy hét múlva már mobilokon is kalandozhatunk

|

A márciusi bejelentés után nem kellett sokat várni, hamarosan telefonokra is elérhető lesz a dínós túlélőjáték.

Hirdetés

Hosszú utat tett meg az ARK: Survival Evolved, de a korai hozzáférésben eltöltött idő meghozta az eredményét. A hivatalos megjelenést követően az ARK konzolokon és PC-n is népszerű, bő egy hét múlva pedig már mobilon is játszhatunk vele.

Hirdetés

Március közepén jelentette be a Studio Wildcard, hogy készítik a mobilos portot, és még tavaszi megjelenéssel számolnak. A tavaszról lecsúsztak, de a tervezett free to play formátum maradt, így június 14-től már Androidon és iOS-en is ingyenesen elérhetővé válik a Survival Evolved. Ha valaki lemaradt volna a korábbi mobilos trailerről, most láthatja alább:

A dínóvadászatba magányos farkasként is belevághatunk, de természetesen nem maradt ki a többjátékos élmény sem. Barátainkkal törzseket alapíthatunk, ahol megoszthatjuk egymással az erőforrásokat, tapasztalatot és az újjáéledési pontokat is. No meg persze közös erővel építhetünk menedékhelyet, az ambíciózusabbak pedig akár falut is.

Több mint 80 különböző dínóval találkozhatunk, és nemcsak levadászni lehet őket, hanem megszelidíteni, idomítani és szaporítani is.

Az ARK: Survival Evolved PC-n, PS4-en és Xbox One-on már elérhető, Android és iOS készülékekre pedig június 14-én jelenik meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)