Hirdetés

Dr. Dre és Franklin áll a Grand Theft Auto Online új küldetéseinek középpontjában

|

Néhány évvel a Grand Theft Auto V eseményei után vesszük fel a fonalat.

Hirdetés

Bár a Grand Theft Auto V már valószínűleg nem kap történetközpontú, egyjátékos DLC-t, a Rockstar Grand Theft Auto Online-ban folytatja a sztorit. A játék következő, december 15-én érkező frissítése, a The Contract főszereplője Franklin Clinton, akit a GTA V egyik főszereplőjeként ismerhetünk meg, és szép birodalmat épített a Union Depository kirablását követően megszerzett pénzből. 

Cége, az F. Clinton and Partner Vinewood gazdag, híres embereinek problémáit hivatott megoldani, ebbe szállhatunk be mi partnerként Lamar közreműködésének köszönhetően.

Hirdetés

A cég első kliense nem más, mint maga Dr. Dre, aki elvesztette a telefonját Cayo Pericóba menet, rajta rengeteg ki nem adott számmal. Feladatunk azt visszaszerezni, de nem elég, hogy szépen kérjük: őrült partikat és az FIB irodáit is meg kell járnunk. Közben persze új dalok is szólnak bőséggel.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

A következő néhány napban újabb részleteket tudhatunk majd meg, fegyverek és járművek is érkeznek. A Rockstar és Dr. Dre együttműködését egyébként korábban Snoop Dogg spoilerezte el, de november végén is szó esett róla.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)