Hirdetés

ARK: Survival Evolved - a Trónok harca látványáért is felelős csapat készíti az élőszereplős sorozatot

|

Az első, nagyon rövid rész már nézhető is a YouTube-on, de a fejlesztők további epizódokat ígérnek.

Hirdetés

Nemrég végre hivatalosan is kilépett az early access státuszból a Studio Wildcard túlélős játéka, amihez kaptunk egy új trailert is, most pedig elrajtolt egy Ark sorozat, ami garantáltan látványos lesz, mert igazi profik dolgoznak rajta.

Hirdetés

A PIXOMONDO csapata már egészen a második évad óta dolgozik a Trónok harca vizuális effektjein, és bizony láthattunk már jó néhány lélegzetelállító jelenetet az HBO alkotásában, ezért bíztató hír, hogy ugyanez a brigád felel majd az Ark: Survival Evolved mellé érkezett sorozatért is.

Az első kedvcsináló ugyan csak néhány másodperces, és alig történik benne valami, de a játék világa tele van érdekes dolgokkal, szóval biztosan lesz miből építkezniük a készítőknek, akik a Wildcard partnerével, a Snail Games-szel együttműködve dolgoznak a projekten.

Ti mit látnátok szívesen egy Ark sorozatban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)