Star Wars Jedi: Fallen Order

Star Wars Jedi: Fallen Order kép

A Respawn (Titanfall) nevével fémjelzett Star Wars Jedi: Fallen Order nem sokkal A sith-ek bosszúja eseményei után játszódik, amikor Palpatine elrendelte a 66-os parancs végrehajtását, vagyis elkezdték módszeresen kiirtani a jediket. A történet középpontjában a Cameron Monaghan által játszott Cal Kestis áll, aki padawanként a lehető legrosszabb időszakot fogta ki arra, hogy befejezze a tanulmányait és bár túlélte a 66-os parancsot, mégis egy olyan világban kell boldogulnia, ahol a Birodalom inkvizítorai megállás nélkül, energiaforrásokat nem sajnálva vadásznak az életben maradt jedikre. A TPS nézetű Fallen Order készítői olyan szériákból merítettek ihletet, mint a Metroid Prime és a Dark Souls, a játék pedig kifejezetten a kampányra fókuszál és nem a többjátékos módra, ahogy a Battlefrontok.

Elolvasom a tesztet

Star Wars Jedi: Fallen Order - a Knights of the Old Republic II írója is dolgozott rajta

Hír | 2019.03.02 14:05

Örömkönny ragyog a szemünkben, ahogy írjuk: a második KOTOR részért, és a Fallout: New Vegas sztorijáért felelős Chris Avellone a közelmúltban fejezte be a Fallen Order történetét.

Star Wars Jedi: Fallen Order - kiderült, mikor mutatják meg végre

Hír | 2019.02.27 22:32

Nem kell az idei E3-ig várnunk a Respawn Entertainment Star Wars játékára.

Star Wars Jedi: Fallen Order - újabb pletykák mesélnek a játékról

Hír | 2018.12.04 11:15

Az EA semmit nem hajlandó mondani róla, de egy fórumozó elárult ezt-azt.

Star Wars Jedi: Fallen Order - olyasmi lesz, mint a The Force Unleashed

Hír | 2018.09.12 13:39

Pletykák szerint hasonló élményt kapunk, csak a túlzó, szemöldökráncolós dolgok nélkül.

Star Wars Jedi: Fallen Order előzetes - minden, amit tudunk és szeretnénk

Hír | 2018.06.10 13:00

Összeszedtük a legfontosabb infókat a Respawn készülő játékáról, de ami talán a legfontosabb: ismét fénykardot ránthatunk!

EA Play 2018 - megvan az eddig titkolt Star Wars játék címe és az első részletek

Hír | 2018.06.09 20:33

A régóta bejelentett Respawn játékról ugyan nagyon keveset meséltek az előadáson, de legalább címet, és körülbelüli megjelenést már tudunk.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)