Dead by Daylight

Dead by Daylight kép

A Wet és a Naughty Bear fejlesztői egy aszimmetrikus multiplayerre fókuszáló horrorjátékot alkottak meg a Dead by Daylight képében, amelyben a Péntek 13 filmekhez hasonlatosan egy gyilkos elől menekülnek a túlélők (szám szerint négy), akik minden eszközt felhasználhatnak azért, hogy megmeneküljenek - és a legjobb az egészben, hogy mindegyikőjüket egy-egy játékos irányítja. A felhasználók különféle képességeket szerezhetnek meg és a környezetüket is felhasználhatják a siker érdekében, az izgalomról és a változatosságról pedig a procedurálisan generált pályák gondoskodnak.


Dead by Daylight megjelenés - tudjuk, mikor jön az aszimmetrikus horror

Hír | 2016.04.25 14:15

A Wet és a Naughty Bear fejlesztőinek következő játéka egy multira fókuszáló horrorjáték lesz és már az sem titok többé, hogy melyik nap számíthatunk a Dead by Daylight megjelenésére.

Dead by Daylight - aszimmetrikus horrort ad ki a Wet és a Naughty Bear fejlesztője

Hír | 2016.02.08 14:21

Sem a Naughty Bear, sem a Wet nem lett átütő siker (finoman szólva), de a Behavoiur Interactive tovább próbálkozik.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)