Hirdetés

Dead by Daylight - új trailerrel jelentették be a következő fejezetet

|

Csak a hónap elején érkezett meg a Dead by Daylight legutóbbi nagy tartalmi frissítése, a Halloween Chapter, máris újabb gyilkos elől menekülhetnek a túlélők a legújabb fejezettel.

Hirdetés

Hatalmas siker PC-n, hatalmas siker konzolon. A Starbreeze Studios és a Behaviour Digital igazi aranybányára lelt az aszimmetrikus horror képében, amelyet lényegében a végtelenségig lehet bővíteni például olyan gyilkosokkal, mint Michael Myers

Hirdetés

A következő nagy dobás egy új fejezet, A Lullaby for the Dark lesz, amely egy újabb őrültet küld a túlélők nyomába: ő lesz a The Huntress, aki egy hátborzongató nyuszis maszkot visel és előszeretettel dobálózik a fejszéjével. Persze nem lenne teljes a móka, ha nem lenne az előle menekülők között is új arc, aki David King lesz és egy soha nem látott pályán, a Mother's Dwellingen rejtőzhetünk majd el vele a boszorkány elől.

A Lullaby for the Dark még a héten megérkezik és a PC-sek teljesen ingyen tölthetik majd, ugyanakkor arról nem esett szó, hogy konzolokra mikor várható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)