Hirdetés

Ha eddig kimaradt az Assassin's Creed Mirage, most ingyen kipróbálhatod PC-n és konzolon is

|

A Ubisoft szeretné, ha minél többen belekóstolnának az alig féléves játékba.

Hirdetés

Míg az Assassin's Creed Valhalla a Ubisoft eddigi legambiciózusabb játéka volt, amely hatalmas nyílt világával, rengeteg tartalmával és extra DLC-ivel hetekig képes volt lefoglalni játékosokat, annak spin-offja, a Mirage inkább a visszafogottabb megközelítést választotta, a széria gyökereihez idomulva kisebb területeket járhatunk be benne, és kevesebb a tennivalók száma is.

Ebben az alapjátékban megismert karakter, a tolvajból lett orgyilkos, Basim ifjúkori történtét élhettük át, amely azóta többször is frissült már, így New Game+ és permadeath módok is kerültek bele, hogy visszarángassák az élménybe azokat, akik már túl vannak a Mirage végigjátszásán. 

Hirdetés

A Ubisoft azonban azokat is meg szeretné győzni, akik még nem szavaztak bizalmat a játéknak a pénztárcájukkal: április 16. és 30. között ugyanis bármelyik felhasználó ingyenesen belekóstolhat az Assassin's Creed Mirage-ba, a leírás szerint annak első óráiban lehet elmerülni így. Természetesen aki úgy dönt, hogy az átéltek hatására megvásárolja a terméket, az továbbviheti a mentését. 

PC-n (Epic Games Store-on és Ubisoft Store-on keresztül), valamint PlayStationön és Xboxon is adott a lehetőség a próbakörre. Ha az ingyenes időszak lejárt és nem szeretnétek teljes áron megvenni, de folytatnátok, ott van opcióként a Ubisoft+ szolgáltatás, ami csak 4990 forintba kerül egy hónapra, és benne van az Assassin's Creed Mirage is, akárcsak az összes többi Ubisoft-játék. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)