Hirdetés

Tölthető a Yakuza Kiwami 2 demója

|

Egy új előzetessel együtt megérkezett a Yakuza Kiwami 2 demója, így a teljes megjelenés előtt kipróbálhatjuk, milyen lett a PS4-re költöztetett kaland.

Hirdetés

Ugyan a sorozat kezdeteikor nem annyira volt ismert, mára egészen sok rajongót szerzett nálunk is a Yakuza széria, a PS4-re érkező új részek kapcsán pedig egyre több olyan érdeklődő is akad, aki most kóstolna bele először Kazuma Kiryu kalandjaiba. A Sega ezt felismerve az első után most a második epizód remake-jét is kiadja, a Yakuza Kiwami 2-re pedig mostantól egy demóval is hangolódhatunk.

Hirdetés

A PlayStation Store-ból letölthető próbaverzióban kipróbálhatjuk, milyen is lesz a felújított játék, amiben Kazuma két, rivális klán közötti konfliktust próbálja megállítani, mielőtt brutális öldökléssé fajulna a helyzet. Emellett egy új sztori trailer is érkezett, amiből az alapkonfliktust ismerhetik meg azok, akik a PS3-as időkben még nem merültek el a japán alvilágban játszódó szériában.

Végül egy adag screenshot is érkezett az itthon augusztus 28-án megjelenő játékból, amiken természetesen feltűnnek a Yakuza-széria egyik védjegyének (és sokak számára csúcspontjának) számító minijátékok is.

Ti le fogtok csapni a Yakuza Kiwami 2-re?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)