Hirdetés

Most egy ingyen játék jár azért, ha megnyertek egy csatát a World of Tanksben

|

A kifejezetten jól sikerült Master of Orion rebootot kaphatják most meg azok, akik diadalmaskodnak a tankcsaták mezején, de azért van pár megkötés.

Hirdetés

Ingyen játékok garmadájával halmoznak el mindet a stúdiók, hogy legyen mivel játszanunk, ha a négy fal közé szorulnánk a koronavírus miatt, azonban nem ez az egyetlen ok, ami miatt egy stúdió megajándékozhatja rajongóit. A Wargaming most az űrutazás világnapjának tiszteletére adja oda a Master of Orion című játékát mindazoknak, akik pörgetik kicsit a World of Tankset.

Hirdetés

Annál rosszabb dolgunk sohase legyen, hogy játszanunk kelljen azért, hogy ingyen játékot kapjunk, márpedig ebben az esetben pontosan ez a helyzet. Ha április 9. és 23. között győztesen kerültök ki a World of Tanks egyik Random csatájából (beleértve a Nagy csatákat is), akkor ingyen megkapjátok a szintén a Wargaming gondozásában készült Master of Oriont

Ez a 2016-os stratégiai játék egy kifejezetten jól sikerült felélesztése volt annak a '90-es években útjára indult szériának, mely megismertette a világgal a 4X műfaj fogalmát. 

"Örömünkre szolgál, hogy ajándékba adhatjuk parancsnokainknak a lehetőséget, hogy az űrben folytathassák hódító hadjáratukat, és képességeiket egy másik univerzumban is próbára tehessék."

- mondta Max Chuvalov, a Wolrd of Tanks kiadásért felelős igazgatója.

Fontos megjegyezni, hogy ilyen módon csak az egyjátékos tartalmakhoz férhettek hozzá a Wargaming.net Game Centerén keresztül. Ezzel együtt Master of Orionos testreszabási elemeket is kaphattok a WoT járműveitekhez.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)