Hirdetés

Vérrel, metállal és pixelekkel érkezik a Warhammer 40 000 mészárszék

|

Vér is lesz, mondtuk már? Meg egy kevés vér. Ja és a vért se felejtsük el!

Hirdetés

Egyszerűségében és őszinteségében is csodálatos a Warhammer 40 000: Boltgun című játék, amely május 23-án érkezik PC-re, PlayStation-re, Xboxra és Nintendo Switchre - írja a EuroGamer.

Az Auroch Digital lövöldéjében egy űr-tengerészgyalogos (tengerész-űrgyalogos? űrtengerész-gyalogos? Space Marine, na!), Malum Caedo bőrébe bújva kell hentelni a Káosz hordáit. A játék hangulatát tökéletesen foglalta össze Wesley Yin-Poole, a Eurogamer szerkesztője, aki szerint egy "oldschool Doomot kapunk egy Warhammer 40 000-es kabátba bújtatva".

Hirdetés

A játékban visszaköszönnek a W40K-birodalom kedvenc szörnyei, a Nurgle-ktől a Tzeentch-ekig, amelyeket masszív fegyverekkel hatástalaníthatunk. A grafika valóban kissé pixeles, de ez abszolút csak hozzátesz az életérzéshez. Az sajnos nem derült ki, hogy az alábbi előzetesben hallható metálriffek visszaköszönnek-e a játékban, de nagy hiba lenne, ha ezt kihagyták volna, hiszen remekül passzolnak a vérfürdőhöz és a felhőtlen szörnyhenteléshez.

Apró érdekesség, hogy Malum Caedo hangját az iZombie vagy A Bly-udvarház szelleme című sorozatokból ismert Rahul Kohli kölcsönözte, aki maga is komoly gamer, aki szabadidejében többek között Warhammer 40K minifigurák festegetésével is szereti múlatni az idejét.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)