Hirdetés

Csak az év végén jelenik meg a Vampyr és a Call of Cthulhu játék

|

A Focus Home Interactive játékairól eddig csak azt tudtuk, hogy még idén piacra szeretnék őket dobni, de most végre egy kicsit közelebb kerültünk a tényleges megjelenési dátumhoz.

Hirdetés

A Focus Home Interactive hivatalos weboldalán lehettünk rá figyelmesek azon dátumokra, amelyek szerint a kiadó két játéka, vagyis a Dontnod által fejlesztett Vampyr, és a Cyanide Studio Call of Cthulhu játéka 2017 utolsó negyedévében jelenhet meg. 

A Dontnod csapata jelenleg egyedül a Vampyr fejlesztésén ügyködik, így reálisnak tűnik, hogy év végéig befejezik a játékot, a Cyanide Studio viszont még javában a Styx: Shards of Darkness munkálataival van elfoglalva. Azt se felejtsük el persze, hogy a 2017 Q4 megjelölés csalóka is lehet, gyakran csak helykitöltő szerepe van és végül a következő évre csúsznak az ilyen címek. Így az is elképzelhető, hogy csak 2018-ban találkozunk ténylegesen a Focus Home Interactive játékaival.

A Vampyr és a Call of Cthulhu is megjelenik PC mellett PlayStation 4 és Xbox One konzolokra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)