Hirdetés

Vampyr trailer - a vámpír benned él

|

Kit ölsz meg, hogy csillapítsd a vérszomjad és kit kímélsz meg, hogy kielégítsd az orvosi hivatástudatodat? A Dontnod Entertainment új akció-szerepjátéka, a Vampyr komoly kérdéseket boncolgat és a mi feladatunk válaszokat találni.

Hirdetés

Az 1918-as évek Londonjában járunk, amikor a spanyolnátha pusztít, a bajt pedig az éjjelente támadó vérszívók tetézik. A történet során egy Jonathan Reid névre hallgató orvost irányítunk, aki kétségek között őrlődik, ugyanis saját maga is vámpír. Vérre van szüksége ahhoz, hogy éljen, ugyanakkor segíteni is szeretne az embereken, elvégre erre esküdött fel. De vajon kit áldoz fel a nagyobb jó érdekében és kit ment meg? Ez a kettősség jellemzi a Dontnod Entertainment hiánypótló akció-RPG-jét, a Vampyr-t.  

Legutóbb szeptemberben meséltek nekünk a fejlesztők bővebben a projektről, akkor mutattak negyedórányi gameplay-t és az is kiderült, hogy legalább 30 órára rúg a játékidő. Szerencsére a stúdió nem szerette volna, hogy nélkülük búcsúztassuk 2016-ot, így megleptek minket az ünnepek előtt a "The Darkness Within" című cinematic kedvcsinálóval, amely az imént jellemzett morális kettősséget hivatott érzékeltetni. 

A Vampyr megjelenése valamikor 2017-ben várható PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)