Hirdetés

The Elder Scrolls Online - minden platformon ingyen játszható a hétvégén

|

A QuakeCon alkalmából leárazták és korlátozott ideig ingyenessé tették az alapjátékot, valamint a Morrowind kiegészítőt.

Hirdetés

A rengeteg tartalom ne ijesszen el titeket, még most sem késő belevágni a The Elder Scrolls Online kalandjaiba. A Bethesdának továbbra is nagy tervei vannak a játékkal, nem fogja a közeljövőben magára hagyni.

Hirdetés

Most egészen augusztus 15-éig ingyen játszhatjuk PC-n, Mac-en, PlayStation 4-en és Xbox One-on egyaránt. PlayStation Plus előfizetés nem kell hozzá, Xbox Live viszont augusztus 12. után igen, ugyanis a Free Play Days promóció csak addig tart. Keressétek a klienseket Steamen, a PlayStation Store-ban, valamint az Xbox Store-ban, és ha folytatnátok a játékot az ingyenes időszak után, gondolkodjatok el a vásárláson, most eléggé megéri.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)