Hirdetés

Olyan funkciót kap a Battlefield 2042, amiért hónapok óta könyörögnek a játékosok

|

A Battlefield 2042 nagy lendülettel felvezetett 4.0-ás frissítése teljesíti a közösség egyik kívánságát a sok közül.

Hirdetés

A Battlefield 2042 mára ütemezett masszív update-je több mint 400 kisebb-nagyobb változtatást és fejlesztést tartalmaz. A DICE az elmúlt hónapokban átdolgozta a jutalomrendszert, a fegyverkiegészítéseket és még egy rakat további játékelemet.

Mindezen felül egy régóta várt opció, a hangalapú kommunikáció lehetősége is bekerül a Battlefield 2042-be. A rajongók kezdettől fogva rágták a fejlesztők fülét a feature miatt, mert sokkal könnyebb koordinálni a csapatmozgást, ha nem kell gépelni.

Hirdetés

A beépített VoIP megoldásnak azért meglesznek a maga korlátai: csak azok beszélhetnek egymással, akik összeálltak egy partyba vagy egy squadba. Tekintettel arra, hogy a Battlefield 2042 meccsein akár 64 fős csapatok megmérközhetnek, talán jobb is lesz ez így.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A hangalapú kommunikáció valószínűleg keveseket fog visszacsalni a csatamezőre, mert aki így szeret játszani, annak már biztosan van egy saját Discord szervere. Ettől függetlenül jó látni, hogy ezt is beépítik a játék eszköztárába. Még ha ilyen későn is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)