Hirdetés

Ninja szerint a Call of Duty rajongói mind idióták

|

A Call of Duty: Modern Warfare 3 megjelenése a kanyarban van, Tyler Blevins pedig gondolta, hogy ideje a figyelem középpontjába kerülnie.

Hirdetés

Több körben zajlik a Call of Duty: Modern Warfare 3 bétája, a PlayStation közönsége már túl is van az első hétvégén. Eddig a rajongók megítélése vegyes, de erre számítani is lehetett, mivel játék több ponton is átalakítja a fegyverek működését és a karakterek mozgását, viszont többnyire még mindig a Call of Duty alapjainak határain belül mozog. Vannak, akik imádják a Modern Warfare 3 új elemeit, de Ninja szerint ez csak az "undorító, mentálisan kihasznált játékosok" véleménye.

Tyler Blevins nagy lelkesedéssel kiabált a mikrofonjába arról, hogy a játék tele lesz hibákkal és csalókkal, és hónapokig fog tartani a fejlesztőknek, amíg enyhítik majd ezeket a gondokat. A megjelenés után néhány hónappal pedig már senki sem fogja nézni a Modern Warfare 3 streameket, a rajongók átváltanak majd más játékokra, amíg a következő trailer meg nem érkezik, és le nem vesz mindenkit a lábáról, immáron a sokadik alkalommal.

Hirdetés

Ha úgy fogalmazta volna meg a dolgokat Blevins, ahogy mi tettük fentebb, akkor nem is lett volna gond ezzel. A Call of Duty játékok ciklikusan ismétlődő problémáit felhozni, teljesen jogos. Az ordítva szitkozódás azonban más hangulatot kölcsönöz az egésznek.

Most legalább, hogy a Call of Duty rajongói rászálltak Ninjára, a streamer neve újra körbejárhatja az internetet, erre pedig már jó ideje nem volt példa.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)