Hirdetés

Mortal Kombat 11 - véletlenül megerősítettek még egy karaktert

|

A művészeti vezető a kelleténél jobban belelendült a magyarázásba.

Hirdetés

A verekedős játékok esetében annyiban könnyű a marketingesek dolga, hogy szépen beütemezhetik a karakterleleplezéseket.

Hirdetés

A múlt heti streamben nyolc karaktert jelentett be a NetherRealm, a többit szépen fogja adagolni az áprilisi megjelenésig. A DualShockers interjújában viszont szó esett egy kilencedikről is. Steve Beran művészeti vezető beszélt a Towers of Time módról, mely hasonlóan működik majd, mint a korábbi játékokban a tornyok, viszont módosítókat állíthatunk be. Ezek egyikével engedélyezhetjük a bunyó közbeni karakterváltást. Miközben szóban szemléltette, milyen menő lesz ez, két karaktert említett meg: az egyik a már hivatalosan is megerősített Skarlet volt, a másik pedig Reptile, aki nyilván legalább annyira nem hiányozhat, mint Sub Zero vagy Scorpion, de mindig jó megerősítést kapni a visszatéréséről.

Emellett láthattunk utalásokat arra is, hogy Kabal, Kung Lao, valamint Liu Kang ha nem is játszható karakterként, de valahogyan megjelennek a játékban. Meglepődnénk, ha nem irányíthatnánk őket; még bármi lehet.

Korábban megkérdeztünk titeket, hogy szerintetek ki nem maradhat ki a felhozatalból, és Johnny Cage után Reptile lett a második. Mi is hasonlóan érzünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)