Hirdetés

Mortal Kombat 11 - Kotal Kahn sem marad ki a buliból

|

Az előzeteseknek hála eddig is teljesen biztos volt Kotal Kahn visszatérése, most viszont már hivatalosan is bemutatták a Mortal Kombat X-ben debütált karaktert.

Hirdetés

Már a Twitteren is megvillantották nekünk, sőt korábbi előzetesekben is feltűnt az Osh-Tekk világból származó Kotal Kahn, Outword jelenlegi uralkodója, fajának utolsó élő tagja. Most azonban Jacqui Briggs társaságában végre bunyó közben is megnézhetjük azt a harcost, akit a a maják Buluc Chabtanként, a háború isteneként ismertek. 

Hirdetés

Kotal Kahn egy igazi keménylegény lesz a Mortal Kombat 11-ben, aki hatalmas sebzés kiosztására képes, ráadásul méretes kardját sem hagyja otthon. Annak ellenére egyébként, hogy az alábbi előzetes elvileg Kotal Kahnról szól, a harcot Jacqui Briggs nyeri, és az ő kivégzésében gyönyörködhetünk. Jax lányának brutális végső mozdulatsora pedig valóban cseppet sem finomkodik. 

A Mortal Kombat 11 április 23-án fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra, és május 10-én Switchre. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)