Hirdetés

Minden várakozásunkat felülmúlta a Hogwarts Legacy új bemutatója

|

Okkal szentelt 20 percet a Sony a Harry Potter-univerzumban játszódó Hogwarts Legacy bemutatására.

Hirdetés

Nem gondoltuk volna, hogy annyira lázba tud majd hozni minket egy Harry Potter játék, mint most a Hogwarts Legacy, de szívesen térünk vissza a varázsvilágba, főleg úgy, hogy ezúttal a filmek és könyvek eseményei előtt járhatjuk be a Roxfort folyosóit, egy olyan karaktert irányítva, akit teljes egészében mi alkotunk meg.

Reméljük, a Warner Bros. és az Avalanche (nem a Just Cause-os, hanem a Disney Infinitys) is komolyan veszi a feladatot, a játék pedig megfelel a rajongók egészen magas elvárásainak.

Hirdetés

A mai State of Play során mutatott jelenetek egyelőre biztatóak. A játék elején besorolnak valamely házba, bejárhatjuk a klubhelységet (a Hugrabugét is, amit eddig még nem mutattak meg), különböző órákra járhatunk (bájitaltan, növénytan, párbajszakkör), és órák után felfedezhetjük a fejtörőkkel teli Roxfortot és Roxmortsot teljes valójában - olyan helyeket is feltérképezhetünk, amiket a filmek nem ábrázoltak, de vár minket A szükség szobája is, ahol növényeket nevelhetünk, főzeteket készíthetünk, vagy felhúzhatunk egész épületeket. Ötödikesként kezdjük, nem gyermekként.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Harcolnunk kell majd más varázslókkal, trollokkal, lényekkel, és a goblinok sem lesznek a barátaink. A küzdelmek során nem csak színes gömböket fogunk lövöldözni, a környezet elemeit is használhatjuk, vagy bevethetünk mandragórát ellenfeleink megbénítására. Folyamatosan fejleszthetjük magunkat, és kihívásokat is teljesíthetünk; lesz természetesen seprűn és hipogriffen repülés is. A fő sztori mellett rengeteg egyéb teendő vár minket.

Félig fej nélküli Nick és néhány egyéb ismert karakter szerepelni fog benne, de legtöbbjük teljesen új.

A Hogwarts Legacy 2022 végén fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X|S konzolokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)