Hirdetés

Megint olyan frissítést kapott a No Man's Sky, ami egyes elemeit teljesen átalakítja

|

Megérkezett az Orbital Update, ami rengeteg újdonsággal dobja fel a No Man's Sky felfedezőinek életét.

Hirdetés

Mostanra már nagyon távolinak tűnik az emlék, amikor a No Man's Sky példátlanul katasztrofálisan startolt el. A Hello Games 2016 óta folyamatosan szállítotja a hatalmas, ingyenes bővítményeket, melyeknek köszönhetően az űrszimulátor mára egy mindenen túlteljesítő monstrummá fejlődött.

A fejlesztők persze még mindig nem hagyták maguk mögött a projektet. Nyolc év után is vannak még pontok, amiken lehet finomítani: ezúttal kifejezetten az űrutazásra és űrbéli ténykedésekre koncentráltak.

Az Orbital Update leglátványosabb újdonságát a teljesen átszabott űrállomások hozzák. A relatíve unalmas kikötőkből hatalmas bázisok lettek, melyek kívül-belül átalakultak. Minden üzletet és terminált sokkal könnyebben fogunk megtalálni, és rengeteg érdekes kis zugot fedezhetünk majd fel, ha hajlandóak vagyunk bejárni a hatalmas állomások egészét.

Hirdetés

A másik nagy extrát a Starship Fabricator nyújtja. A játékosok szétszedhetnek űrhajókat, és a megmaradt darabkák felhasználásával saját gépeket rakhatnak össze. Innentől már csak a képzeletük szab határokat.

A fentiek mellett finomítottak a Guild rendszeren, a vizuális tálaláson és sok minden máson. Ha kíváncsi vagy az összes apró frissítésre, akkor lesd meg az Orbital Update aloldalát.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)