Hirdetés

Mi mindent csinálhatunk a Mass Effect Andromeda nyílt világában?

|

A Mass Effect Andromeda története mellett is bőven akad majd tennivaló a játék világában, amiről nemrég elárultak néhány infót a készítők.

Hirdetés

A BioWare nem csak új szereplőket, fajokat és történetek ígér a Mass Effect Andromeda kapcsán, hanem egy egészen új galaxisba is elkalauzolnak majd. Ezt pedig egy szabadon bejárható világként tárják majd elénk, amiben jó néhány küldetéstípus vár majd a fő sztoriszálon kívül.

Így például visszatérnek a Mass Effect 2-ben látott Loyalty küldetések is, ezek során pedig olyan helyszíneket is bejárhatunk, amiket egyébként nem keresnénk fel, ahogy a fő sztoriban kisebb szereppel bíró karaktereket is jobban megismerhetünk.

A Mass Effect Andromeda készítői szerint emellett némi időt eltöltünk majd a Nomad fedélzetén is, egyrészt mivel sok veszélyes területen csak a jármű belsejében juthatunk át épségben, másfelől mivel tényleg hatalmas lesz a bejárható terület. A rejtett tárgyak mellett pedig a gyorsutazási pontokként és felszereléscserére is lehetőséget nyújtó Drop Zone-okat is így találhatjuk majd meg.

De azért opcionális harcokban sem lesz hiány, hatalmas szörnyek mellett például a helyi frakciók csatáihoz is csatlakozhatunk majd. Sőt, ha kicsit hosszabb összecsapásokra vágyunk, ellenséges bázisokat is felszámolhatunk majd, amit követően elég jó tárgyakra tehetünk majd szert, így ezekre is megéri rászánni az időt.

Végül az is kiderült, hogy a Mass Effect Andromedában is beszkennelhetünk majd ezt-azt, hogy igazi felfedezőnek érezhessük magunkat. Ez pedig azért is lesz hasznos, mert a crafting-rendszerben használatos technológiákat az így szerzett adatok segítségével fejleszthetjük ki.

Ti mennyi időt szoktatok mellékküldetésekre szánni a nagy RPG-kben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)