Hirdetés

Mass Effect: Andromeda - nem lesznek töltőképernyők a hajón

|

A BioWare meggyorsítja a hajónkon való mozgást, így nem fog órákig tartani, ha mindenkivel dumálni akarunk a fedélzeten.

Hirdetés

A Mass Effect első három részében az emberek rutinosan, minden nagyobb küldetés után végigmentek a csapatukon, hogy megdumálják a szükséges dolgokat. Mivel a hajó szintjei között töltögetés volt, ez nem kevés időt vett igénybe. Ilyen nem lesz az új gépen.

A Mass Effect: Andromeda rendelkezik a technológiával, aminek köszönhetően nem fogunk töltőképernyők előtt álldogálni, miközben csak a haverokkal akarunk dumálni. Mondjuk megtalálni nem biztos, hogy könnyű lesz őket, mert az Andromedában nem csak egy helyen várnak majd ránk. Mászkálnak mindenfelé, élik az életüket.

Az is kiderült egyébként, hogy a hajót egy salarian pilóta kezeli majd, ami azt jelenti, hogy a manuális repülés ismét csak vágyálom marad. Ettől függetlenül ezúttal nem hagyhatjuk teljesen magára emberünket, mivel néha segítenünk kell majd neki a navigálásban. Mint egy jó kapitánynak.

A Mass Effect: Andromeda megjelenése 2017. tavaszára esedékes PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)