Hirdetés

Kiszivárgott a Modern Warfare II előzetese, de mást is megtudtunk

|

A borzasztó minőségű előzetes mellé egy érdekes információ is társul.

Hirdetés

Ugyan a most futó Call of Duty: Vanguard nem nyűgözött le minket, a 2019-es Modern Warfare-t még mindig szívesen vesszük elő, hiszen sok év után, az az epizód újra megtudta idézni a sorozat legszebb időszakait.

Rajtunk kívül még sokan gondolják úgy, hogy az elmúlt néhány év legjobb Call of Duty epizódja volt a legutóbbi MW, így nem csoda, hogy hatalmas a felhajtás a hamarosan bejelentésre kerülő új epizód, a Modern Warfare II körül.

Hirdetés

Ugyan már a hivatalos leleplezésre sem kell sokat várni, ahogyan az lenni szokott, most is vannak, akik a nagyközönség előtt láthatták az első videót, ezt pedig lelkesen rögzítették is a mobiltelefonjukkal, hogy aztán megosszák az internet népével. Sajnos a minőség épp olyan, mint amire számítotok, azért így is sokat elárul a játék hangulatáról. Gyorsan nézzétek meg, az Activision már aktívan vadássza le a feltöltőket.

Ezen kívül egy pletyka is felröppent, miszerint a játék, a sorozatban először, rendelkezik majd egy szerkesztővel, amiben a már létező pályákat módosíthatják a játékosok. Persze lesznek majd megkötések, hogy ne legyenek glitch-halmazok ezeken a pályákon, a spawn-pontok változtatása és a tereptárgyak mozgatásának lehetősége azonban így is nagyon izgalmasan hangzik.

A fejlesztők továbbá terveznek egy hitelesített programot is, amiben egyes alkotókat kiemelnek, akiknek a pályáik biztosan megfelelnek az elvárásoknak, a pályáik mindenkinek egyelő feltételeket biztosítanak.

A hivatalos leleplezésig már csak órákat kell várnunk, így akkor sem kell bosszankodnod, ha esetleg a fentebb linkelt videó már nem elérhető.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)