Hirdetés

Ki lehet a titokzatos új karakter a Resident Evil Village japán promóképén?

|

Egyelőre csak találgatni lehet, hogy vajon ki rejtőzik a gazdagon díszített maszk mögött.

Hirdetés

A Resident Evil Village májusi megjelenése ugyan már nincs is olyan messze, de a játék sztorijáról még mindig egész keveset tudunk, a legtöbb hír általában a letaglózó Lady Dimitrescu karakterével van elfoglalva, aki már a cosplayereket is megihlette.  

A játékot övező titokzatosságot pedig most újabb rejtély fokozza, miután a Biohazard Declassified nevű Twitter-csatornán feltűnt a Village japán promó plakátja, melyen egy eddig nem látott karakter uralja a látványt.

Hirdetés

A kép felső részén a főszereplő Ethan Winters fordít hátat nekünk, alatta pedig Chris Redfield BSAA-ügynök tartja kezében Winters lányát, a kis Rose-t. A bal alsó sarokban vészjóslóan bámuló maszkos karakterről ugyanakkor semmit sem tudunk, mivel eddig még egyetlen anyagban sem szerepelt, amit a Capcom a Resident Evil Village kapcsán osztott meg.

A szemfüles spekulátoroknak ugyanakkor már van ötletük, egyes vélekedések szerint a karakter nem más, mint Mother Miranda. Lady Dimitrescu ugyanis egy korábbi bemutatóban megemlítette ezt a nevet, továbbá a maszkos karakter szeme is hasonlóan ragyog, mint Lady D-é, így feltehető, hogy van köztük kapcsolat. A kérdés megválaszolására leghamarabb a játék áprilisi showcase-én lesz lehetőség, de még az is lehet, hogy végül csak "élesben" derül majd fény a titokzatos illető kilétére.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)