Hirdetés

Destiny 2 - sok változást hozott az új patch, gyorsabban jönnek a lootboxok

|

A Bungie igyekszik oltani a tüzet, és a tegnap élesedett változtatásokkal már tett egy lépést a jó irány felé.

Hirdetés

A Destiny 2 játékosoknak két komolyabb problémája van: üresnek érzik a világot, és úgy látják, hogy a Bungie a tárcájukban matat az Eververse mikrotranzakcióival. Az utóbbi probléma egy kicsit enyhült a a tegnapi frissítés után.

Hirdetés

A javítás 160 ezerről 120 ezerre csökkentette a "szintlépéshez" szükséges XP mennyiséget, így a kozmetikai Engramok gyorsabban fognak esni, mint eddig. Így egy fokkal kevésbé érezzük majd szükségesnek a vásárlást, de ezzel még nincs vége az ügynek. A Bungie megígérte, hogy figyeli az Eververse rendszert, és a jövőben is változtatni fog, ha szükséges.

A Raid loot is változott: mostantól garantáltan jár majd legalább egy páncél vagy fegyver a tartalom teljesítéséért. Ez ugyan nem tűnik soknak, de eddig nem garantálta semmi, hogy kapunk egy vagy több értékes felszerelést. 

Végezetül bekerült a Masterwork Armor kategória, ami azt jelenti, hogy most már lesznek legendás páncélok, melyek statisztikáját mi befolyásolhatjuk. Minden lila felszerelés felfejleszthető Masterworkre a szükséges alapanyagok beszerezése után.

Még rengeteg munka lesz a Destiny 2-vel, mire a Bungie kielégíti majd játékosok igényeit, de egyelőre úgy néz ki, hogy a jó irányba haladnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)