Hirdetés

Láttad már a Call of Duty: Modern Warfare-t külső nézetből?

|

Az Infinity Ward lövöldéje TPS nézetben is meglepően szórakoztatónak tűnik, bár sajnos csak egy hibának hála sikerült előhozni a távolabbi kameraszöget.

Hirdetés

Amikor valaki FPS játékokat emleget, akkor nekem önkéntelenül is a Call of Duty széria ugrik be, hiszen az Activision lövöldözős franchise-a mindig is belső nézetes akciót kínált. Egy játékos viszont most egy hiba következtében valamiért TPS nézetben maradt a Modern Warfare-ben, a furcsa glitchet szerencsére videóra is vette. 

Hirdetés

A Redditen osztotta meg a Tkade14 nevű felhasználó azt a videót, melyben a Call of Duty: Modern Warfare PlayStation 4 exkluzív Survival módját pörgeti, és egyszer csak egy hibának köszönhetően testen kívüli élményben részesült. Elmondta, hogy azután jelentkezett a glitch, hogy felélesztettek, akkor ugyanis egy kis időre valóban kívülről mutatja a karaktert a játék, azonban nála valamiért így is maradt a kamera.

Accidental 3rd person gameplay from survival mode from r/modernwarfare

Láthatjuk, hogy  Tkade14 késével úgy vág át az ellenfeleken... nos, mint kés a vajon. Ez nyilván annak köszönhető, hogy TPS nézetben már jóval hamarabb észreveszi őket, mint hogy azok egyáltalán érzékelnék. Mikor azonban pisztolyra vált már nehezebb dolga van, mivel nincs irányzék amivel célozhatna. Az Infinity Ward játéka egyébként ilyen módon is meglehetősen szórakoztatónak tűnik, de sajnos kevés az esély rá, hogy a közeljövőben kapjunk egy külső nézetes játékmódot a széria égisze alatt. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)