Hirdetés

Call of Duty: Modern Warfare - újabb patchcsel próbálják helyretenni a 725-ös shotgunt

|

Hamarosan egy újabb frissítés érkezik, ami több fegyvert is rendbe tesz majd, de az egyik főbb célja, hogy a távolból is hatásos sörétest tovább gyengítsék.

Hirdetés

Sok-sok frissítés kell még, mire teljes egyensúly lesz a Call of Duty: Modern Warfare-ben. Joe Cecot, a játék egyik rendezője maga erősítette meg, hogy bizony a 725-ös shotgun kapcsán biztosan lesznek változások a közeljövőben.

Hirdetés

A 725-ös egy brutálisan erős fegyver, ami mondjuk el is várható egy shotguntól, viszont a játékban nem kellene mesterlövész fegyverként funkcionálnia. A lenti videón például látható, hogy egy játékos gyakorlatilag a pálya túlvégéről kapta le vele az ellenfelét.

Nyilván ez egy ritkább eset, de szépen demonstrálja a 725 problémáit. Cecot elmondta, hogy nem akarják elvenni a fegyvertől azt, ami különlegessé teszi, de fontos, hogy egy szintre hozzák a többi shotgunnal. Még nem tudjuk, hogy ez pontosan mit is jelent, de reméljük, nem várnak sokáig a részletekkel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)