Hirdetés

Call of Duty: Modern Warfare - változtatni fognak a fegyverek erején

|

Két fegyverrel komoly gondok vannak a közösség szerint, az Infinty Ward pedig várhatóan nem fogja figyelmen kívül hagyni a frontról érkező panaszokat.

Hirdetés

A Call of Duty: Modern Warfare egy erős startot kapott köszönhetően az elégedett rajongóknak és a kritikusoktól kapott elismerő szavaknak. Persze hibátlannak ezt a játékot sem lehet nevezni, részben néhány problémás fegyver miatt, amelyre a mélyen tisztelt publikum igyekezett is felhívni az alkotók figyelmét. Sikerrel.

Hirdetés

A közösség szerint az M4-es gépfegyver és a 725 shotgunnal koránt sincs minden rendben. Joe Cecot, a játék többjátékos részének társrendezője ugyan nem jelentette ki konkrétan, hogy ezeket fogják megpiszkálni, de azt elmondta, hogy számíthatunk hamarosan fegyvereket érintő javításokra. Íme az egy panaszos:

És íme a rövid, szűkszavú, lényegre törő válasz:

Hogy pontosan mikor érkezik az első ilyen patch, azt nem tudjuk, de remélhetőleg nem kell sokat várnunk. Ti mit gondoltok, melyik fegyveren kellene gyengíteni vagy éppen erősíteni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)