Hirdetés

Call of Duty: Infinite Warfare - Kit Harington és Conor McGregor is látható az új előzetesben

|

A Call of Duty: Infinite Warfare-ben a Trónok harca Havas Jonja lesz az egyik ellenségünk, ő a főszereplője az új, a sztorit részletező előzetesnek.

Hirdetés

Na, most komolyan, nézzétek meg a videót, és mondjátok, hogy az új Call of Duty nem érdemel meg egy esélyt. Neves fejlesztők készítik, neves színészek szerepelnek benne, ráadásul az Infinite Wardnak olyan mo-cap stúdiót építtetett az Activision, hogy megszólal. 

Az első videót felejtsük el, koncentráljunk az azóta érkezettekre, és akkor már mindjárt másképp néz ki az Infinite Warfare. A sok dislike-ot azért a csapat is megérezte, és ugyan gyökeresen valószínűleg nem változtatták meg a játékot, eszközöltek rajta néhány módosítást. Határozottan jót tehet Kit Harington szerepeltetése is, akiről tudjuk, hogy remek színész. A UFC-ben harcoló Conor McGregor is felbukkan egy pillanatra, bevisz egy ütést.

A párbeszédek egy kicsit klisések, illetve fontos, miből áll majd a játékmenet, de hogy ez utóbbit megtudjuk, arra novemberig várni kell. A Call of Duty: Infinite Warfare november 4-én jön PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)