Hirdetés

Call of Duty: Black Ops 4 tesztek - milyen lett a kampánymentes CoD?

|

Úristen, nincs kampány! Hova vezet ez? Rókabőr! Ki ad ezért pénzt? A kommenteket már ismerjük, most viszont a szakma is ismerkedik a formabontó Black Ops résszel. Mi is.

Hirdetés

A Call of Duty: Black Ops 4 már világszerte játszható, és jelenleg is rengetegen nyomják, nézik, és streamelik az Activision és a Treyarch új csodáját. Míg a legtöbb kritikus még közel sem áll készen egy rendes teszt leközlésére, néhányan már kiadták a pontszámaikat.

Hirdetés

A Call of Duty nyilván megosztó, mindenkinek van valami határozott álláspontja arról, hogy miért érthetetlen a sikere, de ettől még sikeres. A jelenlegi epizódról egyelőre meglehetősen pozitívan nyilatkoznak a szakma arcai, igaz, az alábbi lista még nagyon kis kezdetleges:

Game Informer - 9.5
COGconnected - 87/100
AusGamers - 9
Attack of the Fanboy - 4.5/5
PlayStation LifeStyle - 9
PCGamesN - 9
XboxAddict - 89/100
USgamer - Folyamatban
GamesBeat - Folyamatban
GameSpot - Folyamatban

Ahogy látható a legtöbben még ülnek a dolgon, mi is ezek közé tartozunk. Nyilván ennek legfőbb oka az, hogy az alapvetően multira kihegyezett élményt nem lehet gyorsan véleményezni. Elsőre egy nagyon gyors, átlagos gamernek kissé kaotikus kompetitív élmény az egész, de működik a battle royal móka, a multi ezerrel pörög és a zombi mód is hozza a formáját. A szerkesztőségben megoszlanak egyelőre az első benyomások alapján a vélemények, de ez egy felhasználói generációt váltó szériánál természetes mellékhatás. 

Kaci tegnap belenézett a kompetitív módokba egy pár órás stream erejéig, érdemes vele ismerkedni a játékkal, és természetesen hamarosan ő is beszámol nektek, amikor már nem a bénázáson rántja fel magát. 

Ti már próbáltátok az új CoD-ot? Mennyire jött be eddig?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)