Hirdetés

Call of Duty: Black Ops 4 - végre gyorsabban lehet haladni a Black Markettel

|

Elég sokat kellett kínlódni a kozmetikai cuccokért, ezért a Treyarch kénytelen volt állítani egy kicsit a dolgon.

Hirdetés

Már elérhető a Call of Duty széria legfrissebb darabja, a Black Ops 4, amelyben van egy olyan rendszer, mint például a Fortnite-ban lévő battle pass. A dolog egyelőre még csak PlayStation 4-en elérhető, de már javában folyik a tesztelése, illetve a finomítgatása.

Hirdetés

A Black Market segítségével a játékosok mindenféle kozmetikai apróságot oldhatnak fel maguknak, és összesen 200 elérhető szint van, tehát jó pár cuccot lehet szerezni így. Viszont csak korlátozott ideig elérhető egy-egy ilyen dolog, ráadásul rengeteget is kell játszania annak, aki el szeretné érni a 200-as szintet, így pedig elég komoly kihívást nyújthat a tárgyak bezsákolása.

Időközben viszont kiderült, hogy a Treyarch sem így álmodta meg a dolgot, és egy Reddit-bejegyzésben el is ismerte a csapat, hogy baj van a rendszerrel. Így hát a srácok bevezettek néhány változást, amelyeknek köszönhetően már gyorsabban lehet haladni a Black Markettel, és a jelek szerint hatásos volt a dolog, hiszen már több játékos is javulásról számolt be.

Ti megvettétek már a Call of Duty: Black Ops 4-et?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)