Hirdetés

Call of Duty: Black Ops 4 - elvileg kiderült, hogy mikortól bétázhatunk

|

Meglehet, hogy valaki megint nem tudott várni és már most elárulta a Call of Duty: Black Ops 4 bétáit érintő információkat a világhálóra, amiket azóta már eltüntettek.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy a Call of Duty: Black Ops 4 kapcsán minden először "kiszivárog", mielőtt bejelentenék hivatalosan a részleteket. Így volt ez a játékkal és így van a Treyarch lövöldéjének bétatesztelésével is. 

Hirdetés

Ezúttal a német GameStop egyik munkatársának főhet a feje amiatt, hogy a Call of Duty: Black Ops 4 adatlapjára kikerült a bétatesztelés kezdete, amelyet azóta ugyan gyorsan kiradíroztak, viszont a Charlie Intel résen volt és megszerezte az infókat. Ezek alapján a PlayStation 4-es és Xbox One-os privát bétatesztekre augusztusban számíthatunk és a PC-sek sem fognak kimaradni, ugyanis egy nyílt bétára számíthatnak szintén augusztusban, amelyhez nem fog kelleni kód, csak egy Battle.net fiók. A tesztelés egyébként legalább három napig fog tartani, PS4-en rajtol el először és minő meglepetés, internetkapcsolat is kell majd hozzá. 

Kíváncsian várjuk az Activision közleményét a bétákkal, valamint a szezonbérlettel kapcsolatban is, hiszen jelenleg úgy tűnik, hogy nem lesznek fizetős DLC-k (legalábbis ami a kompetitív multit illeti). 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)